We will be closed from:
July 29th – August 21th (Zomervakantie/Summerholidays)

wij kunnen alles

Of u nou een grote- of kleine verandering wil, alles is mogelijk. Zou u graag een andereachterkant willen, met een mooi nieuw zadel, mono of duo? Of misschien is de motor prima maar zou je net een andere zithouding willen dan kan een ander stuur al een oplossing zijn… Nieuw spuitwerk? Geen probleem! We hebben al zoveel mogen doen voor anderen die dan zó enthousiast reageren op het resultaat, ja daar krijg je enorm veel energie en plezier van in je werk. Schroom vooral niet om te bellen, mailen of gewoon langs te komen. We zijn er vooriedereen en elk merk!

ACE13 SPECIALS

Als we een ACE13 special maken dan zijn er een aantal dingen die we standaard doen. Motorblok, versnellingsbak en cardan worden helemaal uit elkaar gehaald, schoongemaakt en weer opnieuwopgebouwd. Het maakt dan niet uit of ueen motor aanlevert of dat wij deze leveren. Wat de mogelijkheden/wensen etc. zijn spreken we samen door en als alles dan akkoord is plannen we uw project in. Ook hier maakt het merk van de motorfiets niets uit… maar dat uw motorfiets helemaal naar úw wens is, wel!

over ace13

In 2010 begonnen met JC Motors als reguliere motorzaak. John vindt hetzelfde doen als de rest niet leuk maar dat is met nog meer dingen zo. Als we ergens naartoe gaan zal hij altijd proberen een andere weg terug te nemen want dat is leuker. Zo begon hij dus een R100 tot café racer om te toveren en in 2011 was JCM #1 verkocht. JCM #25 is de hekkensluiter van deze serie. Omdat we ook het reguliere werk (onderhoud/reparatie enz.) doen hebben we besloten om wat te veranderen. Nu is JC Motors.nl voor al uw onderhoud/reparatie/ revisie/expertise/restauratie en onder ACE13 vallen alle ACE specials en natuurlijk ook de JCM specials!

laatste projecten